Hetes Terminál

post-header
Adások

#09 – Hova utazzunk a nyáron? Mire figyeljünk a járvány első hulláma után a repüléseknél?

Egy darabig az utolsó, koronavírust érintő adásunk, amiben arról beszélgettünk, hogy milyen elővigyázatossággal készülünk a COVID első hulláma utáni első repülésünkre, valamint hoztunk egy pár ötletet, hogy hova is érdemes elutaznunk és repülnünk, ha végre ki akarunk szabadulni az országból a nyári időszak alatt. És persze Lóránt ismét meglepte a csapatot, miután egy izgalmas úticélra foglalt olcsó repjegyet. 

Szerencsére kicsit felszabadultunk a világjárvány okozta utazási korlátozások alól, ami nem jelenti azt, hogy nem kell óvatosnak lenni az utazásaink során, valamint jó pár úticél még mindig zárva van az utazni vágyók előtt, ám számos olyan izgalmas desztináció van, ami olcsón és könnyen elérhető számunkra. Ebben az adásban adunk egy-két tippet, ötletet, hogy merre menjetek a következő hetekben.

Természetesen az adás során azt is megvitattuk, hogy mire érdemes figyelni a COVID-járvány első hulláma utáni repüléseinknél és hogy mi hogyan készülünk az esetleges repülésekre.

Mondjátok el a véleményeiteket és írjatok nekünk!

Ti mire fogtok figyelni a korlátozások utáni első repüléseiteknél? Van olyan elővigyázatosság, amit hosszú távon is be fogtok iktatni az utazási szokásaitokba? Illetve, hova terveztek utazni a nyári hetek során?

Nagy örömmel várjuk a gondolataitokat a témával kapcsolatosan az ide kapcsolódó közösségi média posztoknál, valamint ha bármilyen észrevételetek, javaslatotok van a podcast-et illetően, azt nagyon szívesen fogadjuk Messengeren.

Facebook: https://facebook.com/hetesterminal
Messenger: https://m.me/hetesterminal
Instagram: https://instagram.com/hetesterminal

Iratkozzatok fel a Hetes Terminálra és hallgassátok a népszerű podcast platformokon

A Hetes Terminál összes adása elérhető a népszerű podcast platformokon. Ha feliratkozol, azonnal elérhető lesz számodra minden új adásunk.

Linkek:
Spotify
Apple Podcasts
Anchor
Stitcher

Previous post
Next post
Related Posts
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük