Meleghegyi Tamással, a magyar légiközlekedés egyik legtapasztaltabb szakemberével készítettünk interjút, amelynek most elhoztuk az első részét. Ez az interjú adta az ötletet, hogy MALÉV-sztorik néven indítsunk egy sorozatot, hiszen Tamásnak végtelen számú izgalmas története van a megboldogult nemzeti légitársaságunk közvetlen közeléből, amiből minél többet szeretnénk Veletek is megosztani.

Tamás – nem meglepő módon – a Malévnál kezdte a légiközlekedési pályafutását és az 1980-90-es években lépkedett fel a ranglétrán, majd a légitársaság informatikai igazgatója lett. A Malévnál töltött ideje alatt részt vett a ferihegyi 2-es terminál fejlesztésében és megnyitásában, valamint ő képviselte a légifuvarozót az IATA által szervezett menetrend egyeztető konferenciáin is.

Ebben az adásban ezt a két történetet fogja elmesélni Tamás, miközben további izgalmas és eddig kevésbé ismert jelenetet is felelevenít a magyar légiközlekedés mindennapjaiból a rendszerváltás környékén.

Mondjátok el a véleményeiteket és írjatok nekünk!

Nagy örömmel várjuk a gondolataitokat a témával kapcsolatosan az ide kapcsolódó közösségi média posztoknál, valamint ha bármilyen észrevételetek, javaslatotok van a podcast-et illetően, azt nagyon szívesen fogadjuk Messengeren.

Facebook: https://facebook.com/hetesterminal
Messenger: https://m.me/hetesterminal
Instagram: https://instagram.com/hetesterminal

Iratkozzatok fel a Hetes Terminálra és hallgassátok a népszerű podcast platformokon

A Hetes Terminál összes adása elérhető a népszerű podcast platformokon. Ha feliratkozol, azonnal elérhető lesz számodra minden új adásunk.

Linkek:
Spotify
Apple Podcasts
Anchor
Stitcher

1 CommentClose Comments

Leave a comment

Newsletter Subscribe

Get the Latest Posts & Articles in Your Email

We Promise Not to Send Spam:)