Hetes Terminál

post-header

Ebben az adásban beszélgettünk és vitáztunk a nyáron bevezetésre kerülő vakcinaútlevélről és annak már most jelenlévő változatairól. Szóba került, hogy mennyire igazságos az, hogy ez a védettségi igazolvány vagy vakcinaútlevél határozza majd meg, hogy ki utazhat szabadon és mi van azokkal az emberekkel, akik akaratukon kívül nem tudnak még oltáshoz jutni nyárig.

A legfrissebb információk szerint június közepén indul az Európai Unió zöld igazolványa, ami a szabad utazáshoz szükséges védettségi igazolás, vagyis vakcinaútlevél lesz. Itthon már most jó pár ember megkapta a maga védettségi igazolványát – ami még semmilyen kiváltságot nem jelent, de várhatóan májustól már egyes rendezvények és szórakozási lehetőségek csak ezzel lesznek elérhetőek.

Vajon miként hat a bevezetésre kerülő vakcinaútlevél az EU-n belüli szabad mozgásra? Mit tud tenni az, aki önhibáján kívül nem jut még oltáshoz a nyárig? Mennyire igazságos a megkülönböztetés és diszkriminációnak minősülhet ez a fajta kiváltságosság?

Erről és még több mindenről beszélgettünk és vitáztunk a srácokkal, úgyhogy hallgassátok meg a legújabb adásunkat!

Mondjátok el a véleményeiteket a témával kapcsolatban és írjatok nekünk!

Nagy örömmel várjuk a gondolataitokat a témával kapcsolatosan az ide kapcsolódó közösségi média posztoknál, valamint ha bármilyen észrevételetek, javaslatotok van a podcast-et illetően, azt nagyon szívesen fogadjuk Messengeren.

Facebook: https://facebook.com/hetesterminal
Messenger: https://m.me/hetesterminal
Instagram: https://instagram.com/hetesterminal

Iratkozzatok fel a Hetes Terminálra és hallgassátok a népszerű podcast platformokon

A Hetes Terminál összes adása elérhető a népszerű podcast platformokon. Ha feliratkozol, azonnal elérhető lesz számodra minden új adásunk.

Linkek:
Spotify
Apple Podcasts
Anchor
Stitcher

Previous post
Next post
Related Posts
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük