Hetes Terminál

post-header
Adások

7. adás – A repülés és az utazás a koronavírus és karantén után

[cmsmasters_row][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text]

ÉS VISSZATÉRTÜNK!
Hatalmas öröm nekünk, hogy egy ilyen hosszú kihagyás után újra mikrofon mögé ülhettünk és beszélhettünk a repülés és utazás világának izgalmairól. Jó pár változást hoztunk el a mostani, megújult Hetes Terminállal, többek között a megújult weboldalt, új felvételi helyszínt és nem utolsósorban Lórántot, aki a harmadik társunk mostantól a Hetes Terminál személyzetében. Íme tehát a legújabb, immáron a hetedik adás, ami nem meglepő módon a koronavírus témáját járja körbe repülési és utazási nézőpontból.

 

[/cmsmasters_text][cmsmasters_heading shortcode_id=”eqgrvhzvqj” type=”h3″ font_weight=”default” font_style=”default” text_align=”left” margin_top=”35″ margin_bottom=”30″ animation_delay=”0″]A 7. adás témája[/cmsmasters_heading][cmsmasters_text]

A legújabb részben arról beszélgettünk és vitáztunk, hogy milyen hatással lesz a repülés és utazás világára a koronavírus és a karantén utáni világ. Vajon kötelező marad a repülőgépeken a maszk viselete? Mennyiben változik meg a repülőjegy-foglalási szokásunk, illetve az üzleti utazások gyakorisága? Hozhat-e markáns innovációt a koronavírus okozta válság a légiközlekedésben?

Erről és még több kérdésről beszélgettünk hárman a Hetes Terminál 7. adásában.

[/cmsmasters_text][cmsmasters_heading shortcode_id=”0h9bkkvt7j” type=”h3″ font_weight=”default” font_style=”default” text_align=”left” margin_top=”65″ margin_bottom=”30″ animation_delay=”0″]Iratkozzatok fel a Hetes Terminálra és hallgassátok a népszerű podcast platformokon[/cmsmasters_heading][cmsmasters_text]

A Hetes Terminál összes adása elérhető a népszerű podcast platformokon. Ha feliratkozol, azonnal elérhető lesz számodra minden új adásunk.

Linkek:
Spotify
Apple Podcasts
Anchor
Stitcher

[/cmsmasters_text][cmsmasters_heading shortcode_id=”vjograr99a” type=”h3″ font_weight=”default” font_style=”default” text_align=”left” margin_top=”65″ margin_bottom=”30″ animation_delay=”0″]Mondjátok el a véleményeiteket és írjatok nekünk![/cmsmasters_heading][cmsmasters_text]

Szerintetek milyen pozitív és negatív hatása lesz a koronavírusnak a repülésre és utazásra? Ti mikor mertek újra repülőre ülni, illetve változik-e a Ti utazási és repülési szokásaitok?

Nagy örömmel várjuk a gondolataitokat a témával kapcsolatosan az ide kapcsolódó közösségi média posztoknál, valamint ha bármilyen észrevételetek, javaslatotok van a podcast-et illetően, azt nagyon szívesen fogadjuk Messengeren.

Facebook: https://facebook.com/hetesterminal
Messenger: https://m.me/hetesterminal
Instagram: https://instagram.com/hetesterminal

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

Previous post
Next post
Related Posts
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük