7. adás –  A repülés és az utazás a koronavírus és karantén után

ÉS VISSZATÉRTÜNK!
Hatalmas öröm nekünk, hogy egy ilyen hosszú kihagyás után újra mikrofon mögé ülhettünk és beszélhettünk a repülés és utazás világának izgalmairól. Jó pár változást hoztunk el a mostani, megújult Hetes Terminállal, többek között a megújult weboldalt, új felvételi helyszínt és nem utolsósorban Lórántot, aki a harmadik társunk mostantól a Hetes Terminál személyzetében. Íme tehát a legújabb, immáron a hetedik adás, ami nem meglepő módon a koronavírus témáját járja körbe repülési és utazási nézőpontból.

 

A 7. adás témája

A legújabb részben arról beszélgettünk és vitáztunk, hogy milyen hatással lesz a repülés és utazás világára a koronavírus és a karantén utáni világ. Vajon kötelező marad a repülőgépeken a maszk viselete? Mennyiben változik meg a repülőjegy-foglalási szokásunk, illetve az üzleti utazások gyakorisága? Hozhat-e markáns innovációt a koronavírus okozta válság a légiközlekedésben?

Erről és még több kérdésről beszélgettünk hárman a Hetes Terminál 7. adásában.

Iratkozzatok fel a Hetes Terminálra és hallgassátok a népszerű podcast platformokon

A Hetes Terminál összes adása elérhető a népszerű podcast platformokon. Ha feliratkozol, azonnal elérhető lesz számodra minden új adásunk.

Linkek:
Spotify
Apple Podcasts
Anchor
Stitcher

Mondjátok el a véleményeiteket és írjatok nekünk!

Szerintetek milyen pozitív és negatív hatása lesz a koronavírusnak a repülésre és utazásra? Ti mikor mertek újra repülőre ülni, illetve változik-e a Ti utazási és repülési szokásaitok?

Nagy örömmel várjuk a gondolataitokat a témával kapcsolatosan az ide kapcsolódó közösségi média posztoknál, valamint ha bármilyen észrevételetek, javaslatotok van a podcast-et illetően, azt nagyon szívesen fogadjuk Messengeren.

Facebook: https://facebook.com/hetesterminal
Messenger: https://m.me/hetesterminal
Instagram: https://instagram.com/hetesterminal

Leave a Reply

Your email address will not be published.