Hetes Terminál

AHetes Terminált szenvedélyből alkottuk meg, mindhárman a repülés és utazás iránti rajongásunknak élve. Szerettünk volna egy szórakoztató, tartalmas és minőségi podcast műsort létrehozni mindazoknak, akik vonzódnak a repülés és utazás világához, legyen az szakmabeli, laikus érdeklődő vagy gyakori utazó.

A Hetes Terminál hetente jelentkezik új adással, egyrészről saját magunk dolgozunk fel aktuális és izgalmas témákat a repülés és utazás területéről, másrészről pedig tapasztalt és elismert szakembereket invitálunk meg egy beszélgetésre, hogy minél több és szakmaibb szemszögből tudjunk együtt tanulni és tapasztalni egyes légiközlekedési és utazási iparági téma vagy történelmi esemény kapcsán. 

Az elkövetkezendő időszakban számos tematikus adásokkal is jelentkezünk, többek között a Malév-sztorik és a Ferihegy-sztorik sorozatokkal, hogy méltó módon mutassuk be a hazai légiközlekedés – egykori és jelenlegi – ékköveit és olyan sztorikat hozzunk a Malév és a Budapest Airport világából a közönségnek, amelyet eddig ritkán vagy soha nem hallhattak. 

A csapat

Placeholder Image